2011-03-30 13:34:20• hírek • Megyeri Tamás Róbert

Magánszínház létesül Nagykárolyban

Paul Sarvadi
Paul Sarvadi

Rendhagyó eseményre várja csütörtök délután az érdeklődőket, valamint a sajtó képviselőit Paul Sarvadi. A nagykárolyi fiatalember, akit a legutóbbi SPOT megnyitóján csak „színházcsináló Paul"-ként emlegettek, meg is felel ennek a díszítő jelzős szerkezetnek, hiszen teátrumot hoz létre Nagykárolyban.

A Macondo Udvar- és Kamaraszínház megalakulásáról csütörtökön fog szólni 16 órától egy II. Rákóczi Ferenc utcai magánházban, amely pont a Simion Bărnuţiu Mezőgazdasági Szakképző tőszomszédságában található. Meglehetősen szűkszavú közleményt juttatott el a médiához az alapító: mindösszesen azt említi meg, hogy teátruma a megye első magán- és teljes egészében független színtársulata (vélhetően az udvarszínház kifejezés is ezt jelenti).

Ugyanakkor jelzi, hogy a vendégeit megkínálja egy-egy jóféle paradicsomlevessel - ami persze különösen kecsegtető.

Mindazonáltal igyekeztünk több információt megtudni, Paul Sarvadi azonban ragaszkodott ahhoz, hogy majd csütörtök délután vázolja, hogyan is lehet és eleve miért is szükséges magánszínházat létrehozni a nyugat-szatmári megyejogú városban. Kérdésünkre nyomatékosította, hogy természetesen nem csak a sajtósokat várja, hanem minden érdeklődőt - mindenkit szeretettel vár tehát, akit vonz egy tányér jóféle paradicsomleves, valamint kíváncsi a színházcsinálás kulisszatitkaira.


A SPOT megnyitójának egy momentuma
A SPOT megnyitójának egy momentuma


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: